Kvorning Kommunikation

Kurser og foredrag

Kundekreds

Presse

Deltagertips

 

Skuespiller CV

Teater

Film & TV

Lydbøger

CD "Kys & Kaos"

 

Egne produktioner

Projektledelse

Teater & revy

Koncerter

Radio

 

 

 

Jeg hedder Berrit Kvorning, og jeg har arbejdet mange år i Showbiz.

 

Mine personlige erfaringer inden for performance og projektledelse giver mig mulighed for at arbejde med et bredt felt af emner, som allle er relateret til formidling og kommunikation.

 

Uddannet som skuespiller fra Statens Teaterskole har jeg spillet i alle medier - teater, revy, film, radio, film og TV – og i alle genrer lige fra Strindberg til Cirkusrevyen.

 

Så jeg ved rigtig meget om at ’være på’.

 

Sideløbende har jeg produceret og instrueret egne forestillinger, koncerter og radioudsendelser.

 

Så jeg ved også en masse om at få andre til at 'være på'

 

Det har givet mig inspiration til at formulere teknikker til netop det - og til at skrive bogen 'Bliv set - hørt - husket'.

 

Den indeholder enkle, praktiske værktøjer til at 'være på', og den er baseret på 12 års arbejde i Kvorning Kommunikation med kurser, foredrag, undervisning og 1:1 coaching.

 

Altid er performance udgangspunktet, det enkelte menneskes individuelle behov og udtryk er grundlag og basis - og personlig synlighed og gennemslagskraft er mål og formål.

 

Det ’ikke-talte sprog’, personlig fremtræden, service og værtsskab, formidling og præsentationsteknik er centrale ydelser, ligesom personlig coaching er meget søgt – alle kurser og foredrag gennemføres såvel på dansk som på engelsk. 

 

Mød mig "LIVE"